vineri, aprilie 10, 2009

Cariera unei pitipoance

Pitipoancele se inmultesc pe zi ce trece, cu toate ca criza financiara se adanceste. Inmultindu-se ametitor, pentru a face fata pe o piata deja saturata, o pitipoanca trebuie sa se adapteze la cerinte ca sa isi devanseze contracandidatele intr-o cariera pitipongeasca de succes. Ca sa isi indeplineasca obiectivele carierei, anume aprecierea tuturor, aparitia in reviste mondene alaturi de persoane publice, etc, trebuie sa plece de jos, sa munceasca, sa investeasca timp si bani, timp chinuitor prin saloane la defrisari de brate si picioare la bronzari de sani, la epilari de mustata.

Munca in club – animatoare, dansatoare la bara sau cum s-o mai numi e primul pas. Programul e lejer, oricum in intervalul orar respectiv, pitipoanca e in club la dans, daca mai primeste si bani pentru a sta pe cub si a se dezbraca, atunci cu atat mai bine. In felul asta va putea fi observata si eventual se va putea lipi de un sponsor, asa cum viseaza inca de mica.

Strandista – e acea pitipoanca care e tot timpul la bazin, cu sanii goi si siliconati, facand plaja si mergand unduindu-si fundul ademenitor. La bazin sunt sanse mai mici de lipire cu un sponsor, dar acolo e mereu in centru atentiei fraierilor cu burta care saliveaza dupa ea.

Modelul - din liceu a avut colege cu pasiune pentru fotografie. Ea fiind mai aratoasa, de felul ei, s-a lipit repede de colegele ei mai uratele dar cu talent la fotografie. A devenit modelul preferat pentru ele, si-a facut deja portofoliu de poze, asteapta ca prietena din liceu sa aiba o cariera de succes ca si fotograf pentru ca mai apoi ea sa fie apreciata, laudata, luata la prezentari, sesiuni de fotografie, etc.

Ordinara - lucreaza la night-club, face sex pe bani cu persoane importante, asteapta sa gaseasca un sponsor care sa o scoata de acolo si sa o intretina intr-un apartament, sa ii dea bani de tzoale si vacante in insule exotice. Daca are noroc, reuseste sa desparta pe sponsor de sotie si sa isi concentreze toata atentia (a se citi banii) spre ea. Ordinara e o persoana pe care o apreciez, pentru ca e cinstita, sincera, se vinde pentru bani si nu ascunde asta, spre deosebire de celelalte care au impresia ca sunt miezul pamantului si ca existenta lor trebuie notata in cartile de istorie.


Diseara, e chef de ziua mea... fara pitipoance :)

Niciun comentariu: