duminică, aprilie 19, 2009

Intrebari cifrate

In primul rand, un Paste Fericit tutoror cititorilor de ganduri rele, fie ca lumina sfanta de inviere sa va lumineze calea si viata.

Gata, sa revenim cu ganduri rele. De la o vreme ma enerveaza cifra DOI. Nu o mai suport. E singurul numar par care e prim. DE CE ??? Cu doi poti sa imparti orice numar par. DE CE? De ce totul trebuie sa se raporteze la doi? E cumva vreun smecher de care n-am auzit eu?

Doi e numar de gay. Gay-i mereu isi dau doua numere, doar tb sa se termine amandoi, nu? Lesbienele la fel.

Cu doua flori nu poti sa mergi decat la inmormantare. Nu e corect! De cand doi e asa special ???

Doi e singur, doi e trist. Doi e intre unu si trei. Doi e numarul diavolului, femeile au doi sani cu care te pot ademeni. Avem doi ochi, doua maini, doua picioare. Dar de ce doi???

Ati vazut vreodata probele de microfon? „Doi, doi, doi !!” Dar DE CE DOI ? De ce nu poti sa faci probe de microfon cu patru? Cu 34810783.349? De ce mereu doi ? Am fost la manastire de pasti si chiar si acolo, la probele de microfon am auzit celebrul "DOI" de cel putin 100 de ori, si nu exagerez. Imi venea sa merg sa strig in microfon SAPTE.

Doi la pret de unu. Cum sa fie doi la pret de unu ? Adica unu e un nimic, doi se coboara la pret de unu ca sa poata fi cumparat? Adica unu nu e suficient de bun, nu e la fel de bun ca doi?

Cu o floare nu se face primavara. DAR CU DOUA SE FACE????

De ce doi? De ce nu UNU? De ce trebuie sa fii dependent de inca cineva?

Eu plec din tara asta de DOI lei. M-am saturat ca doiarul sa fie cea mai mica carte.


Niciun comentariu: