vineri, septembrie 11, 2009

Nova Vita

Dragi prieteni, dusmani si pulime. De azi o sa renunt la gandurile rele. Nu la blog ci la negativismul pe care il promoveaza de cand s-a infiintat. Privind mereu spre noroi, nu voi apuca niciodata sa vad albastrul cerului. O sa-i las pe altii sa faca poshta pitzipoancele, sa dea lectii de viata maselor, sa aiba o atitudine negativa si superioara fata de tot ce ne inconjoara.

Schimbarea vine din tine, pentru a schimba lumea in primul rand trebuie sa te schimbi tu. Nu neg ca am fost jos, am fost lovit, dezamagit. Am suferit din dragoste, am indus la randul meu suferinta. Dar nu in asta consta viata. Ceea ce predic eu aici e ca mereu trebuie sa ne ridicam si sa vedem frumusetea in orice lucru. Pana acum am ramas doar cu vorba si mai putin cu fapta.

Asa ca de azi imi propun ceva nou. Azi 11, septembrie, ziua atentatelor, ziua care a schimbat lumea, vreau sa devina si ziua in care BGD isi schimba atitudinea. Daca vreti povesti siropoase de pitipoance, curve si in general inferioritatea si ieftineala femeilor, o sa mai postez de pe alte bloguri, eventual o sa mai scriu si eu de dragul artei.

Dar mi-am dat seama ca pun prea multa energie in lucruri care nu ma ajuta cu nimic in timp ce viata zboara pe langa mine.

Numai bine pulime, sper sa ploua in weekend :)

9 comentarii:

alexandra spunea...

Super! Ma bucur mult pt atitudine si sper sa nu uiti prea repede; sau sa fie doar o alta aiureala a ta!

BGD spunea...

alexandra, e prima data cand aud de tine dar pot sa zic ca e printre putinele commenturi pozitive pe care le-am primit vreodata :))

nu e nici o aiureala, schimbam macazul...

alexandra spunea...

Super ok daca schimbi macazul!!! Chiar ma bucur! Comentarii am mai incercat eu sa iti las (2), de incurajare atunci, dar se pare ca nu mi-au reusit :(!
Mdap, iti urmaresc blogul din perioadele...sa spunem "mai putin optimiste" si de multe ori mi-am facut griji pt tine. Acum ma bucur sa vad ca esti ok!
Ai grija de tine si sterge polologhia mea; nu as vrea sa o stiu ramasa pe aici.

BGD spunea...

Nu imi mai amintesc. Oricum polologhia ramane, am invatat ca daca zici ceva, trebuie sa-ti asumi lucrul respectiv. Daca nu ma deranjezi prin comment, nu am motiv sa ii dau eject.

alexandra spunea...

ok!sa ramana, caci am invatat de multisor sa imi asum ceea ce spun/ scriu, dupa caz; dar am invatat sa imi asum si critica :)!
De deranjat sigur nu aveau cum sa te deranjeze nici anterioarele ca nu obisnuiesc sa critic ceea ce nu cunosc; desi!!!oooo! de cate ori as fi avut sa-ti spun cate ceva legat de alte teme ale tale!!! M-am abtinut cu stoicism!
Ai schimbat si aspectul observ...este...altfel, neobisnuit pentru ochiul meu invatat deja cu mult negru!lucru bun!
Iti doresc W/E fain si fara ploaie!
btw...tu mereu raspunzi la comentarii?

BGD spunea...

Depinde de comment, in general raspund. Mai multe lucruri sunt pe cale sa se schimbe, blogul doar reflecta schimbarile care se produc in realitatea mea. Azi dimineata m-a trezit soarele... am uitat sa inchid jaluzelele, nu ma asteptam sa fie frumos afara, asa ca se poate spune ca deja weekendul a inceput frumos pt mine.

alexandra spunea...

hehe! Deci se poate! e de bine; eu voi ramane in continuare o citioare a blog-ului tau, iar comentarii voi mai lasa decat eventual in cazul in care constat ca te abati prea tare de la ceea ce ti-ai propus!
Keep up with the positive attitude!
bye

alexandra spunea...

*doar nu decat

BGD spunea...

ms alexandra, keep reading me :D