vineri, octombrie 09, 2009

Fisa de evaluare emotionala a lui BGD(ultima)

"Emo"

Keane - we might as well be strangers

Simptome post-traumatice, evaluare după 10 zile:

As vrea sa zic ca mi-e bine. Asta am vrut mereu. Sa ma trezesc într-o zi și sa ma apuc sa scriu pe blog ca mi-e bine. Am fost atât de aproape... dar atât de departe. Am crezut în ea, am crezut in noi. M-am trezit într-o cafenea cu niște explicații incoerente si un zambet rece. Știi ce? Le cred pentru ca sunt prost. Le cred în ciuda a ce-mi spune rațiunea și toata lumea. Le cred în ciuda clarității cu care vad lucrurile și în ciuda faptului ca eu am vrut-o iar ea a vrut altceva/pe altcineva. Vreau sa fiu prost de data asta. Vreau sa fiu ala ale cărui sentimente și vise au fost spulberate cu un zâmbet rece pe buze. Al cărui suflet a fost aruncat ca pe un lucru inutil. Va veni și vremea mea, când o sa rad și o sa fiu fericit. Eu, mai mult ca oricine, merit asta.
Am trecut printr-o depresie, pur și simplu nu mi-a venit sa cred cât te naiv am putut sa fiu. Dupa ce mi-a zis sa cred în noi, pentru ca o sa fie bine. Dupa ce eu am crezut-o. M-am gândit sa ma răzbun, sa fac ceva. Nu m-ar fi ajutat. Știu ca universul se bazează pe o lege a compensării mereu. Stiu ca am făcut rău. Dar am făcut-o fără sa îmi doresc asta. Insa acum doua săptămâni s-a întors împotriva mea. Răzbunarea mea mi-o va duce la capăt altcineva, fără ca eu sa știu și fără sa-mi mai pese. Iar eu? La cât am indurat, mie mai mult ca oricăruia o sa-i fie bine.

Mi-a făcut rău. Iar eu i-am răspuns cu bine. Prost ? Asta îmi zic toți. Dar cred ca pe undeva, cu toate lucrurile pe care le-am indurat, cu toate greutățile, dezamăgirile și dramele... o sa-mi fie bine. Era ultimul lucru pe care l-as fi vrut, sa ma deschid atât de mult după toata suferința cauzata de pierderea sorei. Un singur lucru îmi mai rămăsese. Am avut încredere. Si știi ce? Nu îmi pare rău. Mi-am pierdut acum și sufletul. Acum nu mai am nimic. Si tocmai din cauza asta o sa am totul, pentru ca acum nu mai am nimic de pierdut.

Emoțional ? Nu mai exista emoții, exista doar voință și ambiție. Astea sunt lucrurile pe care nimeni nu o sa mi le poată lua. Astea m-au ridicat când am fost jos, astea m-au întărit când am ținut-o pe Oana în brate când nu a mai putut și ne-a părăsit. Asta m-a ridicat din pat și m-a făcut sa trec peste tot. De asta toata lumea contează pe mine. De asta, eu când promit, cuvântul meu are valoare. Pentru ca hardcore, eu nu cad. Ma destabilizez dar nu cad. Am eșuat dar am mers mai departe. Viata mea acum începe.

Pentru a afla ce înseamnă sa fi fost în locul meu săptămâna trecuta: copy-paste la un text care pe undeva se potrivește cu trăirile mele de atunci.

Sfârșitul raportului.
-------------------------------------------
"daca te doare in cur de femei, nu esti misogin, esti a true blue gentleman si le place la toate pitipoancele, cu sau fara pretentii intelectuale. dar daca te indragostesti de ea, daca nu te deranjeaza ca miroase a transpiratie, daca vrei sa te muti cu ea si sa ii dai tot ce vrea si ce nu vrea, numai sa nu ii lipseasca nimic, esti bun de tepuit. muierile prefera pula tare, mina erecta peste bot ca sa aiba de ce se plinge, ca sa isi justifice paranoile si scurgerile de canal. femeile vor sa detina controlul TOT TIMPUL – daca ele vor copii fac copii, daca vrei tu sa ii faci, nu ca ii tai orizontul, ca nu e pregatita, ca vrea o pauza, ca du-te in pizda matii de mitocan.

asta in general. in particular e si mai rau. in cazul meu o sa se lase cu singe sau creierii cuiva facuti pane pe perete. eu unul ma gindesc foarte serios sa ma razbun, asta nu insemna ca m-am imbuibat cu telenovele. nu o am cu OVT-ul, sunt doar unu care a a ramas fara maduva in sira spinarii pentru ca i-a supt-o una. vreau pur si simplu sa ma racoresc cumva si sa merg mai departe. vreau sa imi fie mai bine. vreau sa imi fie mai bine asdjfklajgt;jbv5ti45tk0qerltg;erkglrjgklerjybijwkhgltrkh;trjutrkn
we’erlgrjghnyiu65u536,nu5u.l
vreau sa ma vindec. m’a imbolnavit vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca

vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca

vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca vaca

dar daca te'ai intoarce la mine nu stiu daca as putea sa renunt din nou la tine. daca te-ai intoarce acum la mine as trece peste tot. nu mai stiu pe ce lume traiesc. intoarce-te , macar sa apuc si eu sa iti fut o singura palma peste gura, macar atit merit si eu. daca e sa citeste vreodata chestiile astea sper sa ma intelegi. nu ma intereseaza daca o sa mai fim impreuna, daca ma dispretuiesti, daca vrei sa mi-o mai tragi inca o data. conteaza pentru mine sa intelegi ca vreau sa iti fac rau. si mi-e dor de tine.

"

4 comentarii:

Oana spunea...

De ce sa te razbuni ? Nu e vina ei ca tine la altcineva, fiecare e liber sa-si caute propria fericire. Nu ii iau apararea, chiar deloc.. dar razbunarea nu duce nicaieri. Asta e ciclu vietii, iubim, nu mai iubim, nu indragostim de altcineva. Gandeste-te ca asa cum ai patit-o acum, probabil ai facut-o si tu altora..

BGD spunea...

@oana: Tocmai asta am zis, ca nu vreau si nu pot sa ma razbun, nu m-am razbunat pe nimeni niciodata, indiferent de ce mi s-a facut. Nu-mi sta in caracter, eu sunt altfel de persoana. Plus ca razbunarea e pt cei slabi. Plus ca inca o iubesc si voi tine mereu la ea mai mult decat la o prietena obisnuita

ovi spunea...

amice esti PROST!

BGD spunea...

amice, stiu