sâmbătă, octombrie 31, 2009

Halloween

"Heat carrier..."

Ca si cum nu ne ajungea 14 februarie, a trebuit sa o luam și pe asta. In curând o sa ma trezesc cu boraci de 4-5 ani care îmi bat la ușă îmbrăcați în batman sau spiderman și ma întreabă timid, cu zâmbetul pe moaca, dacă le dau sau nu le dau. De asta țin mereu bâta de baseball lângă ușă, just in case ca apare vreun borac de 4-5 ani care ma întreabă râzând dacă vreau sa i-o dau. Bineînțeles ca vreau, nu trebuie sa ma întrebi de 2 ori.

Nu serios acum, v-ați întrebat vreodată de ce împrumutăm noi toate obiceiurile tâmpite pe care le vedem la tv? Pentru ca suntem o nație de retarzi care trăiesc viata altora, care trăiesc prin filmele hollywoodiene, care n-au zile speciale și sărbătoresc zilele speciale ale altora. Sa va futeti în ei de dovlecei și lilieci. La fel ca și 14 februarie, pentru mine nu reprezinta nimic deosebit ziua asta. Pentru mine înseamnă doar un motiv în plus sa merg la bere cu băieții.

In alta ordine de idei, ma întrebam de mic de ce femeile urla ca broasca sub roata atunci se futeaza? Si azi am avut revelația. E ca și cu mimatul orgasmului. Fac asta pentru plăcerea bărbatului. Adică e evident ca au și silent-mode. De exemplu atunci când se mixează cu mana dreapta la platane în sens invers trigonometric în timp ce cu stânga derulează filmulețul de pe redtube, e evident ca nu tzipa ca descreierata. Cel mult scoate un "mmmm" prelung când își da drumul. Sunt ființe înșelătoare pentru ca din timpuri preistorice au învățat sa se prefacă, sa umble cu subterfugii și sa se ascundă. Inca pe vremea când dacă spuneau adevărul își luau o piatra peste dinți, și-au dat seama mințind și prefăcându-se, piatra sta la locul ei. Pana la urma nu e vina lor, evoluția naturala le-a adus în situația asta. Oricum cu mine nu a trebuit sa se prefacă nimeni. E și normal, doar e o axioma foarte cunoscuta faptul ca sunt mirific și sexez metafizic.

Hai gata copii, noapte buna, sa nu va prind pe la ușa mea cerându-mi acadele ca va dau sa-mi sugeți ranga.

Niciun comentariu: