vineri, octombrie 09, 2009

Official

Am spus-o de sute de ori, dar acum o dau scris sa rămână. Voi toate astea de ma vreți: aveți grija sa nu va îndrăgostiți. Majoritatea va îndrăgostiți de mine și ajungeți la lacrimi și apoi mi se întâmplă mie cacaturi pentru ca îmi doriți moartea, suferința și asa mai departe :)) Te rog sa ai grija... nu te implica pentru ca o sa-ți rup inima, crede-ma.

12 comentarii:

Oana spunea...

Tare melodia :)) Unii oameni nu inteleg pur si simplu, le zici ca esti o persoana indiferenta, mofturoasa , rasfata ca poate doar la inceput pari ceea ce isi doresc dar apoi o sa le faci numai cacaturi dar nu inteleg. Se pare ca vor sa sufere, stii se zice ca pana nu te dai cu capu de pragu de sus nu crezi ca doare asa si cu ei!

BGD spunea...

spoken like a true gentleman :))

Oana spunea...

Pa asa patesc si eu, le explic dar ei nu ma cred :)) parca ma roaga sa le demonstrez ca e adevar ce zic :))

chiriac spunea...

vai dar ce destepti sunteti voi...fiecare sac are petecul lui,de parca voi nu a-ti patit-o niciodata...mai terminati...si tu bgd,cred ca ai facut prea multe pitzi sa sufere,ti se intoarce?

chiriac spunea...

si inca ceva,ce nu va combinati voi doi?ca vad ca se infiripa ceva:))doi indiferenti intr-o relatie "Q:ce faci azi? R:aiurea! Q:tu? R:la fel Q:ai chef sa ne vedem azi? R: neah,n-am chef de tine Q:serios? R:da mah R2:ce bine ca nici eu n-aveam chef de tine,vb candva" :p interesant nu?
care e scopul de a fi cu cineva dc nu pui suflet,numa sa futi,te irosesti,devii curva indiferent dc esti femeie sau barbat;si cum viata e cea mai mare curva sigur o sa ne futa pe toti,asa ca dc nu pui suflet esti gol si degeaba...alege cu grija,sfatul meu

Oana spunea...

chiriac e vorba ca pur si simplu nu-ti arde de cineva si de aceea devii indiferent, unele persoane nu se pot atasa repede de altele si trateaza totul la inceput cu nepasare. ca sa-ti pese de cineva trebuie sa si demonstreze ca merite, nu ? nu ma cred vreo speciala sau ceva de genu dar mie una imi ia ceva timp pana sa zic : da domne' mie chiar imi pasa de tine!

p.s. bgd vrei sa fii prietenu meu ?! :))

Oana spunea...

*merita

Oana spunea...

plus de asta , chiar mi se par ok fazele gen : azi n-am chef de tine, nu ne intalnim. ce naiba , trebuie sa mai si respiri intr-o relatie, nu ?

chiriac spunea...

nu stiu,viata e mult prea frumoasa ca sa merite sa fii gol pe dinauntru si nepasator...ia gandeste-te tu bgd,dc fata te-a facut sa suferi de ce nu i-ai facut rau inapoi?poate inca tii la ea,sau poate fata chiar nu merita,rezulta ca nu ti-ai pierdut sufletul,rezulta ca nu esti nepasator...
P.S:poate vrea sa fie prietenul meu,la asta te-ai gandit?:)))))))))))

BGD spunea...

@chiriac: Esti inca copil, crede-ma, asculta veteranii. Dupa ce o sa te futa viata de cateva ori, o sa-ti piara entuziasmul. Spre deosebire de tine, eu sunt genu` de om care invata din greseli. Iar cu prietenul, stai linistit ca nu sunt nici gay nici pedo.
@oana: doar daca ai grija sa nu te indragostesti :))

Oana spunea...

Ok , cerinta-i reciproca :))

BGD spunea...

@oana: bring it on!