duminică, octombrie 25, 2009

Sunt pe undeva pe la 1500 km depărtare de Timișoara, și bineînțeles ca mi-e greu singur pe aici... Piesa asta spune tot. AAHhh... ciudățenie... când scriam textu asta, am văzut o buburuza pe la bec. In perioada asta a anului, în Germania la 10 grade celsius, la mine în camera. Ce-o fi și cu semnele astea ? In fine... am luat-o, i-am făcut poze ca la fotomodele, și am lăsat-o în pace.

"Kiss me thru the phone"

11 comentarii:

alexandra spunea...

ai grija de tine pe acolo si vezi ca buburuzele sunt rele... musca sau ciupesc...cum o fi corect spus :)! eu zic sa o scoti in frig... daca nu iti pare prea rau de ea!

BGD spunea...

ms ms, incerc sa am grija cat pot, dar niciodata niste incurajari nu strica. Sa stii ca sunt mai multe, una chiar m-a muscat sau ciupit, cum o fi corect :). Dar in frig nu le scot, cica aduc noroc. Sa speram ca asa o sa fie

alexandra spunea...

aduc noroc? hmmm...ma duc sa prind una... sau mai multe! ca mi-a spus mie sora-mea ca e invazie de buburuze in oras! :) Asa ca si cand revii in Tm poti intalnii buburuzele!
Spor la treaba si cum am mai spus, ai grija de tine! Si ai grija si cu... cu buburuzele :)!

BGD spunea...

Sincer m-am saturat de buburuze, si la propriu si la figurat. Eu vreau o persoana care sa stie ce vrea, ca de futacioase care sunt in etapa de experimente sunt atat de satul incat nici nu ma mai excita cand vad cat de ieftine sunt.

ps: nu ma asteptam sa fii din tm

alexandra spunea...

mda... kind of ...timisoreanca.
Un p.s. ... nu stiu; nu am replica; unbelievable, dar nu am!
In schimb sunt precisa ca nu sunt toate asa cum spui tu; mai trebuie sa fie si altfel de oameni, stiu eu ca sunt!si va aparea si ea, cea care stie ce vrea. Ai sa vezi :)!

BGD spunea...

Probabil nu voi sti sa o apreciez. M-au transformat in rau toate pers care si-au bagat picioarele la propriu in sentimentele mele si m-au lasat cand eu aveam cea mai mare nevoie de ele. Si pt ce m-au lasat? Ca sa se distreze. Eu de ce sa mai simt ceva? Sa fiu iar luat de prost? De aia toate sufera pt ca ma port urat cu ele, pt ca la un moment dat am fost luat de dudă, dar de atunci am avut numai de invatat, in sensul rau al cuvantului.

alexandra spunea...

Nu dunt in masura si nici nu imi prea place sa dau sfaturi si vad ca nu pot nici sa iti transmit din optimismul meu, desi tare mi-ar placea!
Nu stiu daca exista in lumea asta om care sa nu fi fost dezanagit... de altii, de el; mai putini sunt aceia care au avut parte de ceea ce ai avut tu si tocmai de aceea nu imi permit sa iti dau sfaturi; o opinie... nu mai invata numai in sensul rau. Stiu ca poti, doar ca oarecum refuzi.
Te-am citit atata timp pentru ca am avut incredere in tine si te-am considerat un om puternic; am ignorat "refularile" cu care (scz cc->nu am gasit alta combinatie) nu eram tocmai de acord si am continuat sa citesc gandurile tale doar sa ma asigur ca esti bine! Inca am incredere in tine! Stiu ca poti!
Soo...rise up! O viata avem!

p.s. muuult am scris!scz daca am aberat prea tare!

BGD spunea...

Mda, asa sunt eu raman agatat de lucruri, chiar daca s-au intamplat cu mai bine de 1 an in urma. Zici ca ai incredere in mine? Nu ar trebui, asculta-mi sfatul ;)

alexandra spunea...

ăăă....sper ca nu de la mine ai inteles sugestia ca traiesti in trecut!if so, sorry, not my intention! Eu sunt mai ceva ca tine in privinta trecutului si da.. cam orbecai prin lume; dar o fac zambind pentru ca... pentru ca e mai bine sa am riduri de la ras decat de la incruntare :)!superficiala?nu stiu; poate.
Si daca teoria ta e corecta...iupiii!nu voi fii o ignoranta pt ca...pt ca nu pot sa uit :(:)!
bye si wb to scarbish RO!

alexandra spunea...

no hat!am comentat, dar nu unde trebuia!offf!

BGD spunea...

nu-i nimic ca ai comentat in alta parte, am inteles ideea. daca vrei sa stii, nu esti chiar singura care mi-a zis zis chestiile alea. si deja sunt pe ganduri, stii tu vb aia, daca zic mai multi acelasi lucru...