duminică, octombrie 11, 2009

Video-post

Am avut un week-end maxim. Bine eu și într-o noapte de somn probabil fac mai multe decat faceți voi într-o luna. Viata mea e incredibila, pe cuvânt. Când o sa-mi mai revin din oboseala, revin cu postările inteligente. Pana atunci, relatări din viata agitata a lui BGD:

Premiera, aproape nimeni nu știe, vineri eu am dat o fuga în afara Timișoarei, am luat-o pe drumuri care mi-au scuturat serios gps-ul. Nu ma întrebați unde am fost, nu dau detalii. Cine nu crede, video aici.
Vineri seara, am fost aproape sa merg la evenimentu cu nume de chiloți, hai sa-i zicem prezentarea noii colecții Catalin Botezatu ca sa nu facem reclama, însă din motive obiective, am mai ajuns. Asa ca am mers sa ma ciuruiesc cu niște shoturi de tequila și sa dau o tabla cu o prietena într-un bar, hai sa-i zicem "Smile" ca sa nu facem reclama. Eu eram ocupat sa joc table, în timp ce ea era ocupata sa se sărute cu o prietena de-a ei chipurile sa-mi distragă atenția ca sa pierd. Mi-a distras atenția, mie și jumătății de bar care era cu ochii pe noi. Am crezut ca nu mai scap întreg de acolo, cu toți arabii și încordații care salivau. Am zis ca nu vreau sa mor tânăr și m-am tirat. Si uite asa am ajuns într-un alt bar... hai sa-i zicem "Happy" ca sa nu facem reclama. Acolo unde s-a adunat jumătate din cățelele maidaneze din complex care nu erau la evenimentul cu nume de chiloți din Heaven. Cum am ajuns, cum a început macarena. Cine nu crede, video aici.

Dialoguri de vineri seara :
Ea, prietena beata a unei alte foste: "Erai pizdos înainte, dar acum de când nu mai ești cu Anca, nu mai pari asa pizdos... ha ha ha..."
Eu, răspuns semi-erect: "Auzi, ție îți place mai mult sus sau jos ?"

Alta ea: "Bogdan, te credeam băiat serios, cum poate unu` ca tine sa stea la masa cu ultimele zdrențe ? Succes cu zdrențele astea."
Eu către "zdreanța" nr1: "Bai tu cât de bine te înțelegi cu blonda ? Știi ca te considera zdreanță, nu?"
"Zdreanța" nr1 către "zdreanța" nr2: "shshshshshsihdasutr37rhaohasugasydua", era muzica tare n-am înțeles ce i-a zis
"Zdreanța" nr2 către mine:"Ea vorbește? Ea care e curva complexului :))) Vai de capul ei de invidioasa"

Video cu "zdrențele", aici.

Sâmbătă noaptea, nunta. Mâncare, băutură, dansul pinguinului, furat de mireasa, etc. Ah, și am dat lecții de sârbe oltenești. Si am dispărut o ora de la nunta. Unde am fost, numai curu` meu de oltean știe. Nu întrebați, nu dau detalii. La nunta mi-am căpătat porecla "Bote". Cică de la Botezatu`. Sper ca s-a referit la ținuta mea, nu la alte porcarii. Plm, spre deosebire de botezatu` mie îmi plac femeile. Era sa uit, ghici cine a prins buchetul? O fata Diana. Pe prietenul ei îl cheamă Bogdan. Bogdan și Diana. WTF ?? Sunt bântuit, pe cuvântul meu. Video aici.

3 comentarii:

una spunea...

te-ai tzacanit de tot!

Timi_Pm spunea...

dute deci nu creeed =)))) esti nebunnnn =))))

BGD spunea...

sunt mirific, stiu :p