marți, noiembrie 10, 2009

Bang bang, you're dead

Cum stăteam eu și ma cacam rezolvam ecuații logaritmice mental, mi-a sărit o idee pe cortex. Mi-am adus aminte de persoanele alea cărora îți vine sa le calci muia cu tractorul. Gen persoanele care te cauta doar când au nevoie de bani, sfaturi, carat frigider, mutat mobila, rezolvat probleme. In rest, discuți pe mess, îți arunca "da", "nu", "bine", ":))", "tare", "super", bla bla bla. Nu suni, nu suna. AAA, ba suna, când au nevoie de ajutor. Când suni sunt prea ocupați, sunt prea prinși, nu ies în oraș, nu au timp, au chestii mai importante, trebuie sa iasă cu iubita, trebuie sa meargă la sala, trebuie sa se masturbeze pe ultimul film porno cu mulatre blonde.
Pai ce mah, eu asa te-am tratat când ai avut nevoie de ceva? Cu indiferenta? Hai sictir, fraiere.
Ah, și îmi place la nebunie "te sun eu mai încolo". Ce pizda matii înseamnă "mai încolo" pentru tine? Peste 2-3 săptămâni, când îți trebuie ceva? Pai cum sa te abții sa nu le lași urme de șenilă pe scalp când ii vezi clar cât de perverși sunt. Sunt cele mai bune persoane, cei mai buni prieteni/prietene. Atâta timp cât au nevoie de tine.

Sa va fie clar, nu sunt eu super-eroul vostru. Tu crezi ca mie mi-e ușor în tot ce fac? Cine mi-a întins o mana de ajutor când am avut nevoie? Sunt un om normal, poate prea orgolios și ambițios sa cerșesc ajutor, poate prea simțit sa întorc spatele celor care m-au ajutat când am avut nevoie. Nu sunt super-eroul tău. Nu atâta timp cât tu îmi întorci spatele. Când îmi întorci spatele, ți-ai luat un șut în fund.

Gata, am scris prea mult pentru cât meriți. Acum intoarce-te în mediocritatea ta. Pentru mine, ești ca și mort.


4 comentarii:

Timi_Pm spunea...

tare =)))....ai uitat sa scri "mhm","aha" :)))

Nicoletta spunea...

te sună şi îţi spun : hellow ce mai faci? nu am mai vorbit cu tine de o veşnicie. Ştii, ştiu că azi ai luat banii, nu mă poţi împrumuta şi pe mine? Că ştiu că ai bani, doar azi e ziua ta de salar
dar de ziua ta a uitat să sune să-ţi ureze : la mulţi ani prostule

BGD spunea...

Cred ca toata lumea are cunistiinte de genul asta... genul lipitoare

Nicoletta spunea...

sa nu crezi! fi sigur!