luni, noiembrie 30, 2009

Feel the love

"Could this be true?"



Pentru că ţin la voi, am introdus o ofertă specială. Începând de azi, vă puteţi abona la postările de pe blogul meu. Ca orice companie care se respectă, am introdus bineînteles mai multe oferte:

Abonamentul elefănţel roz cu trompiţă şi eşarfă:
Adresat în special persoanelor de sex feminin, singure şi bineînteles hipsterilor emo, abonamentul elefănţel roz cu trompiţă şi eşarfă, după cum îi spune şi numele constă în cele 5 postări bizar-emotive pe lună, marcate cu taguri gen: amintiri, depresie, vis, gânduri, fericire, sau muzică, după caz. Hipsterii emo pot beneficia de o reducere cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru a le alunga gândurile sinucigașe de Crăciun.

Abonamentul homo-erectus:
Destinat celor care călătoresc mult prea mult pentru a face sex cu altceva decât cu mânutza sau dushul, după caz. Este abonamentul prin intermediul căruia veţi avea acces la postările siropoase, cu detalii exclusive din viaţa sexuală extrem de aventuroasă a lui BGD. Citind postarile perverse veţi avea garantat un pachet exclusiv de erecţii bolnave care vă vor provoca coiţe albastre de babuin. Nevoile voastre de sex cu pitici vă vor fi satisfăcute pe deplin.

Abonamentul cameleon:
Alegând abonamentul cameleon, după cum îi spune și numele, veți avea acces exclusiv la postările înșelătoare cu sensuri multiple, în care fiecare se poate regăsi într-o oarecare măsură. Postările abonamentului cameleon pot fi analizate la emisiunile de profil, gen Teo, Marius Tucă Show, În mucii Presei sau Oreste. Fiind atât de înșelătoare, unele postări pot dispărea la 3
secunde după publicare, aşa că acest tip de abonament vă va solicita la maxim atenția şi cunostințele lingvistice.

Abonamentul scuipat moale de girafă:
Singurul abonament cu minute incluse, acest abonament vă permite consultarea pentru o jumătate de oră pe lună a maestrului BGD. Maestrul BGD vă poate raspunde solicitărilor prin intermediul internet-messengerului din partea dreaptă a acestui site. Acceptând abonamentul, veţi accepta si limbajul dur. Prin limbaj dur se înteleg expresii de genul: "Nu vrea să-ţi facă sex oral? E o curvă proastă", "Te-a înşelat prietenul? Probabil eşti o curvă proastă", "Te-au dat afară din casă? Stai liniştit, n-ai pierdut nimic, mă-ta e o curvă proastă" şi bineînţeles preferata lui BGD, "Timpul tău s-a scurs! Te mai aştept şi nu uita: BGD președinte! Curvă proastă care eşti curvă."

Niciun comentariu: