marți, noiembrie 17, 2009

O simpla postare...

Stiti care e marea problema a voastra, a femeilor? Bine, nu e nici singura nici cea mai mare. Dar e o mare problema a voastra. Ei bine, marea voastra problema e ca sunteti prea analitice. Da, exact, analitice. Adica genul de persoana care analizeaza mult si trage intotdeauna concluzia gresita. Nimic bun nu iasa cand femeile se apuca sa gandeasca. Serios. Pai cand aud pe vreuna "Stii ma gandeam si...", e clar. Daca urmeaza sa zica o idee pe care a conceput-o in urma unui proces de gandire, e evident ca e o idee proasta. Sa revenim insa la partea analitica a femeilor.
Voi femeile trebuie sa analizati pe toate partile un lucru, trebuie sa va ganditi la toate scenariile, iar cand ati epuizat toate scenariile posibile care va vin in minte trebuie sa mai sunati inca 2-3 colege, analiste de meserie, pe care le numiti prietene, doar ca sa fiti sigure ca nu ati uitat vreun scenariu. Si cum analizati voi asa, intens, profund, mereu ajungeti la concluzia gresita.

Un lucru nu poate sa fie doar asa cum e. In mintea voastra nimic nu se intampla fara a avea o insemnatate deosebita. Totul trebuie sa fie complicat, sa aiba implicatii la care nici Einstein nu s-ar fi gandit. Cum stati voi asa fara activitate si va plictisiti, va apucati sa analizati chestii. Te uiti la o telenovela si analizezi toate gesturile, toate frazele, toate intamplarile. Trece o tipa buna pe langa tine pe strada, analizezi miscarea, analizezi sanii mai tari ca ai tai, analizezi fundul mai misto. Vorbesti cu un baiat la telefon, analizezi intonatia, analizezi cuvintele si ideile, analizezi vocea. Si dupa convorbire, rememorezi si analizezi in continuare, bineinteles.

Cred ca 80% dintre femeile intre 18 si 30 de ani o sa voteze cu Antonescu. De ce? Pentru ca analizand ele intens ashea, au descoperit ca e mai dragut si vorbeste mai frumos decat ceilalti. Deci cu siguranta concluzia logica e ca el o sa ne minta mai frumos si mai dulce decat restul. Prin urmare el e candidatul ideal. Manca-i-as boticu` lui de Antonescu dragalas.

Paranteza: Am descoperit azi doua metode noi de agatat la femei.
Prima: Eu, inchizand masina proaspat parcata. Ea, cea mai ofilita dintr-un grup de trei ofilite comune: "Baiatu`, vezi ca o sa-ti ridice masina daca o parchezi acolo.". Eu, flegmatic: "Sa mori tu? Da-i mah drumul de-aici , alta treaba n-ai? R'ati ale naiba de cobitoare. Te-ai apucat tu sa-ti dai cu parerea, extraordinar."
A doua: Eu, singur, mergand agale. Ea, singura, venind din fata. In dreptul meu, ea: "Buna, pui, ce faci?". Eu stupefiat, crezand ca are vreun handsfree pe sub claia de par: "Bai! Pui sa-i zici lu` libidinosu` ala care te fute cand esti beata !!! Ai inteles? R'ati ale naiba de bagatoare in seama. Dispari zdreanto!"

Bai, problema nu e ca femeile cauta sa ma agate, asta nu e ceva nou. Problema e ca au tehnici noi, cel putin pentru mine. Si problema e ca sunt din ce in ce mai tupeiste. Stati fetelor linistite, lasati agatatul pe seama noastra. Voi evident nu va pricepeti la asta.

2 comentarii:

Oana spunea...

Si mie mi se intampla sa analizez uneori cam mult.Dar m-am invatat, cand vreau sa fac ceva o fac din prima, in caz contrar voi intoarce problema pe 4983654 de fete si intr-un final ma voi razgandi.

BGD spunea...

Stii...ma gandeam eu asa, si... ai dreptate uneori