vineri, noiembrie 27, 2009

La naiba, am gresit...

Dragi tovarasi, prieteni si pulime,

Stiti cand doare cel mai tare? Cand pierzi atunci cand tu de fapt trebuia sa castigi.

Exista doua versiuni ale fiecarei povesti. Exista versiunea ei si exista versiunea ta. Versiunile astea au aceeasi poveste la baza dar au concluzii diferite, poate chiar opuse. Asa ca eu inainte sa trag o concluzie, trebuie sa ascult ambele versiuni. Daca asculti doar o versiune e ca si cum i-ai da dreptate, pentru ca lucrurile sunt puse intr-o lumina favorabila povestitorului. Nimeni nu isi admite propriile greseli. Nimanui nu-i convine sa admita ca a gresit. De asta voi sunteti pulime iar eu sunt suprem, pentru ca eu imi recunosc greselile si incerc sa nu le mai repet. Voi ca si pulime, nu va recunoasteti greselile si din cauza asta o sa ramaneti pulime 4 ever.

Te consideri un caracter puternic, o persoana care atinge si influenteaza vietile celor din jur? Demonstreaza-ti taria de caracter si recunoaste cand ai gresit! Cere-ti scuze daca e cazul! Invata din tot ce te inconjoara si incearca sa nu mai repeti greselile.

Ramai in ignoranta si in narcisism si astfel, vei ramane in pulime. Liderii se nasc si se perfectioneaza. Gresesc dar au puterea sa-si asume responsabilitati si sa tina capul sus.

2 comentarii:

Ioana spunea...

ai perfecta dreptate,trebuie sa ne cerem scuze atunci cand gresim,dar ce facem cand o persoana care ne-a gresit e prea orgolioasa sa ne ceara scuze?

BGD spunea...

Cand nu ne cere scuze ne apucam sa scriem pe bloguri, poate citeste si se simte :) In orice caz, nu astepta scuzele, daca nu a facut-o de buna voie, nu o sa o faca niciodata, persoana respectiva e ferm convinsa ca e perfecta si ca nu greseste, si sincer nu ai cum sa o scoti din starea asta. Mergi mai departe si incearca sa nu mai ai prea multe tangente cu ea.