marți, noiembrie 03, 2009

Roll the dice

"Iubiti si cainii vagabonzi"

Nu stiu cum se face, dar o categorie de oameni o detest pe lumea asta. Frustratii care merg la sala sa-si modeleze corpul. Si aici trebuie cateva precizairi. Prima ar fi ca nu am nimic cu femeile care fac asta, pentru ele e absolut necesar in lupta cu obezitatea. A fi femeie cu aspect de butoias nu e estetic. A doua precizare e ca cei care fac asta in mod profesional nu ma dezgusta. Culturist, bodyguard, SPP-ist, recuperator, box, K1, si alte categorii profesionale gen pentru care mentinerea in forma e oarecum obligatorie. In schimb ma scarbesc frustratii astialalti, care merg sa flexeze muschiul si sa se admire in oglinda. Umbla apoi pe strada incordati, cracanati, imbracati in haine stramte gen, cu ceafa lata si aspect de primate scapade din zoo. Daca ar fi un echivalent barbatesc al pitipoancelor care-si fac poze pe covor, acesta ar fi labagii care fac sala pentru a-si ridica self-esteemu'. Probabil dupa sala merg sa isi traga cateva poze la bustul gol sau in chiloti Armani cumparati din bazar, cu ochelarii de soare pe nas.

E amuzant cum stau ei asa unineuronali, fara activitate in general si merg sa isi refuleze frustrarea de minipuli in fata oglinzii. Baaaaaaaai, muschiul incordat nu compeneseaza 20 de cm in veci. Nu compenseaza neuronii lipsa si in mod cert nu compenseaza faptul ca traiesc degeaba si ca o sa profeseze pe taxi, in distributie sau ca barman. Probabil inca se uita amuzati la Johnny Bravo dupa care merg sa se mai flexeze satisfacuti in fata oglinzii. Mai e o categorie profesionala care se admira in oglinda, in afara de retardatii astia. Se numesc stripteuze. Dar macar ele o fac profesional, sunt retardate, e singurul mod in care pot sa produca un leu si profita de faptul ca s-au nascut femei.

Mie imi place competitia. Nu vad placerea in a alerga pe o pista fara concurenta. Pot sa inteleg jocul de fobal, unde e o miza, unde alergi pentru a demonstra ca esti mai bun. Dar flexatul in oglinda e ca si cum a face laba singur si a te lauda apoi ca esti epic in sexat. Baga inot. Baga kickbox coae daca esti smecher si iti place incordarea. Ah, e altfel cand poti sa primesti un pumn in muie, asa-i? Du-te la meci, fa-te ultras si alearga pe camp cu parul sa rupi capul stelistilor. Sa vezi ce bine te simti cand futi un bocanc la pateu de stelist. Vrei adrenalina coae, iti dau eu idei.

"Bai, nu pot in seara asta, merg la sala"

"Pai de ce ?"

"Pai sa-mi pun muschi in portbagaj. La matzele astea le plac baietii rai gen"

"Pai si ce faci cand deschizi gura si scoti porumbei? Sau cand vede ca n-ai nici o perspectiva ?"

"Lasa mah, pana atunci dau si eu o buca, apoi poate sa descopere ce vrea ea"

"Bine frate, si peste 20 de ani ce-o sa faci?"

"Nu ma gandesc eu asa departe, noi sa fim sanatosi. Hai ca am plecat la sala poate vine bunoaca aia de ieri si ma roaga sa o mai ajut cu gantera."

"Cius, retard"

Niciun comentariu: