luni, noiembrie 23, 2009

Re re

"Eu fut tipe care spun că s-au culcat cu 2-3 tipi toată viaţa lor şi asta doar după ce i-au ţinut de mână câteva luni. Că niciodată nu s-au culcat cu cineva aşa, din prima, cum au făcut acum, doar că au simţit o pasiune nestăvilită când m-au întâlnit şi o încredere absolută în mine.
Da, copii, eu fut curve mincinoase"


Retardatul e genul de om-tenie care reprezinta 60% din populația României. Adică pulimea. E tenie pentru ca exact ca un parazit, nu ajuta la nimic, provoaca mâncărimi inutile și necesita tratamente radicale. A fi retardat nu e o rushine din moment ce majoritatea fac parte din categoria asta. Daca te crezi la adăpost citind postul asta sa știi ca nu ești. Pentru ca dacă ești cetățean roman și tu ai 60% șanse ca sa fi retardat. De asta, cel mai bine e sa dai testul anti-retard, poate te încadrezi în ceilalți 40% din romani.

Daca ai ridicat mirat din umeri când ai fost întrebat dacă vrei sa votezi și la referendum și dacă ai răspuns cu privirea de căprioara sincera: "pai dacă tot sunt aici, votez și la chestia asta, ca sa nu mai vin încă o data", ești un retardat.

Daca retardatul de taica-tu a futut-o la beție pe zdreanța de ma-ta si a uitat sa-și pună căciulița pe pula, iar apoi ma-ta nu a avortat, ești un bastard retard. Taica-tu a plătit pensie alimentara și ma-ta nu mai are dinți de la bătaia primita. Iar tu ești un retardat din familie de retardați.

Daca freci pula toata ziua, gen Eugen, nu faci nimic, aștepți păpica de la părinti și te mândrești cu "combinațiile" fictive, în timp ce faci foamea și ți s-a dat interdicție prin jumate de oraș, iar câteva persoane te vor fără 3 falange, ești un retardat mort.

Daca te-a făcut ma-ta bibliotecar la tribunal pentru ca a supt-o la tot baroul, dacă te-a pus tac-tu profesor de sport pentru ca a făcut liceul cu directorul, sau dacă ești tehnician de salubritate publica, ești un retardat cu loc de munca și zero perspective. Salariul îți ajunge cât sa-ți cumperi parizer pentru prânz și sa speri ca la 40 de ani vei avea un venit suficient încât sa-ți permiți un leasing.

Daca ești mulțumit ca în turul 2 au ajuns Băsescu și Geoană, ești un mare retardat. Ca o completare, dacă nu m-ai votat pe mine, pe BGD, ești un muist, da-ți singur eject de pe site, pana nu pun câinii cibernetici pe tine.

Daca ai prietena de minim doua luni, încă futi cu prezervativ și nu te gândești serios sa-i dai verde, ești un retardat.

Daca ești femeie și n-ai citit minim 2 cărți după ce ai terminat liceul, ai șanse foarte mari sa fi o retardata.

Daca înjuri în trafic, faci nervos din faruri, claxonezi la 3 minute, accelerezi sa prinzi galbenul, nu cedezi pe străzile cu 2 sensuri și loc doar de o mașină, ești un retardat în trafic.

Daca ai impresia ca eu sunt un tip inteligent care are păreri pertinente și argumentate corespunzător despre aspectele complexe ale vieții, dacă ai impresia ca teza mea de doctorat s-a intitulat "Meandrele concretului. Abordare cvasiplastica", și mai ales dacă tu crezi ca sunt un tip școlit, educat, finuț și simțit, ai belit pula. Da, exact, ai ghicit: EȘTI UN RETARDAT !!

Daca te-ai regăsit în mai mult de una din descrierile de mai sus, îmi pare rău pentru tine. Nici chiar eu, vraciul BGD nu te mai poate salva. Ești un retardat incurabil.

Niciun comentariu: