miercuri, aprilie 15, 2009

Smack the bitch up (interzis minorelor)

Frantuzoaicele prostesteaza impotriva violului imbracate sexy

Intr-o lume normala, daca esti sanatos la cap (si e clar ca eu nu sunt), e de la sine inteles ca abuzul de forta fizica pentru a obtine sex de la o femeie reprezinta folosirea unui avantaj cu care te-a inzestrat natura pentru a obtine ceva ce nu ti se cuvine. Dar sa protestezi impotriva violului imbracata sexy pe langa faptul ca mi se pare o absurditate ce numai mintea unei femei putea sa o debiteze ridica reale semne de intrebare.

Adica forta fizica reprezinta un atu al barbatului si in competitia asta de a baga pe cineva in pat sau a-si asigura avantaje, este interzis. Dar sa fii femeie si sa te folosesti de sex pentru a-ti atinge obiectivele de ce nu e interzis? Nu e tot un avantaj pervers? Ceva ce nu poti contracara? Asa cum o femeie nu are forta fizica pentru a se apara de un barbat in timpul unui viol, la fel un barbat nu are vointa necesara pentru a isi controla impulsurile cand o femeie sta calare pe el cerandu-i o marire de salariu. Ele pot sa te violeze fara forta fizica. ASTA NU E TOT UN FEL DE VIOL ? Adica şi-n căruţă, şi-n teleguţă ? Sa stau si cuminte dar tu sa-ti faci de cap cu imaginatia mea erotica, draga?

Daca esti imbracata sexy, ce poti sa vrei? Nu sex? Nu e asa ca toate obiceiurile vestimentare la femei se leaga de sex? Nu toate au ca finalitate faptul ca vor sa fie cat mai atragatoare ? Atragatoare pentru ce? Pentru sex, clar. Si inca ceva, nu numai imbracamintea atrage sexul. Comportamentul de curva atrage sexul. Esti curva si dansezi la bara, pe cub, fara bikini, fara sutien in cluburi? Dansezi lasciv, te misti lasciv, stai cu buzele lasciv, vorbesti lasciv, mirosi a afrodisiac, stai pe canapea lasciv? Ce poti sa vrei cand faci chestiile astea pe langa un mos de 50 de ani care te asteapta cu X6-le la scara? De ce asta e permis ? De ce vezi Doamne, daca esti barbat nu poti sa te folosesti de avantajele pe care ti le-a oferit natura, pentru ca esti un idiot retardat daca faci asta, dar daca esti pitipoanca, poti sa fii idioata retardata, ca oricum obtii ceea ce vrei daca iti scoti sanii pe afara sau stai capra la un italian carunt.

Am cunoscut intr-o zi o piti. Se credea atat de importanta, nu puteai sa-i ajungi la nas. Asta pana cand i-am reamintit ca sta in camin, nu are bani de paine, si ca toti banii pe care ii primeste de la maica-sa ii investeste in toale, solare, etc. Mananca pateu la cina si bea apa plata la terasa. Merge in cluburi pentru ca intrarea e gratis pentru fete. Nu are bani sa-si cumpere cocktail si de asta danseaza toata noaptea ca apucata. Versuri care se termina in "fly", "sky" sau "high" o excita intelectual. Nu a facut nimic important in viata ei, are 5 restante la activ si cel mai important vis al ei e sa isi ia un bichon alb. Evident, nu a inteles nimic din ceea ce incercam eu sa-i explic.

Nu sunt pro viol, Doamne fereste. Sunt doar anti-pitipoance. Anti-curve care striga ca nu mai vor sa fie violate. Ele vor doar sa violeze.
Imi place sa plec cu handicap, ca la pariuri. Nimic nu ma satisface mai mult decat sa vad o pitipoanca care se considera miezul universului cum pleaca dimineata de la mine cu taxiul. Ii dau bani de taxi si o expediez. Sa se simta mizerabila, josnica, adica exact asa cum e. Eventual ii zic si un "marsh !" scurt si tandru ca raspuns la "Te Iubesc". Sunt cuvinte prea mari pentru ea, nu merita sa isi bata joc de ele, dar despre iubire e alta poveste.

PRESS FULLSCREEN
Prodigy - Smack My Bitch Up
Vezi mai multe video din Muzica »

2 comentarii:

una spunea...

wow...ce final dur!

BGD spunea...

@una: ma cunosti, stii ca in realitate nu as face asta. dar asta nu ma impiedica sa o gandesc