sâmbătă, septembrie 05, 2009

Fereste-te de magarus, part 2

Simptomatic depresiv, ma gandeam azi sa mai analizez putin mintea ingrijorator de ingusta a pitipoancelor de pe retelele sociale.

Cugetarea estivala ? "Curvele merg tot timpul cate 2, ca sa nu se poata turna una pe cealalta"
Demonstratia ? Pe langa experienta personala (eu + amic + 2 bagaboante cu relatii serioase)



Partea 1, aici...

Futacioasa: - "secret, discret ne iubim cum vezi numai in filme si nimeni nu ne poate judeca:D"

Se futeaza pe bomboane, seminte de strugure sau licurici. Nimeni nu o poate judeca, pentru ca daca o mananca la ragalie trebuie sa-si scarpine mancarimea intr-un fel sau altul. Filmele porno sunt material didactic pentru ea. Mata e mandra de tine ?


Ofilita: - "M-am maturizat gresind....iar din fiecare greseala am invatat cate ceva;) "

Te-ai ofilit, ridurile adanci iti brazdeaza fata obosita, apogeul tau a trecut pe la 22 de ani cand erai prea proasta si futacioasa incat nu ai reusit si tu ca o pitipoanca determinata sa-ti faci o relatie serioasa. Ai crescut degeaba, mintea ti-a ramas la fel de ingusta. Cu fiecare greseala ti-ai dat seama ca exista un numar infinit de alte greseli care ti-au ramas de facut.

Zdreamtza:
- "uneori trebuie sa pleci pentru a putea reveni"
- "~~~la mare........departare de casa...........cu burta la soare:P:P:P~~~"

Iubitule, eu am plecat la mare sa sug pula pentru vreo 2 luni asa, timp in care o sa mi-o trag cu toate maimultele care imi ies in cale si o sa ma destrabalez asa cum tu vezi in filmele alea de care radem amandoi. Tu sa fii cumintel si sa stii ca te iubesc mult, iar la toamna o sa revin in bratele tale, cu gura punga, si tu o sa ma primesti ca doar esti baiat cuminte si ma iubesti.


Moralista: - "Poti sa ai in cont lire sterline ...ca tot fac misto de tine :)))"

Nu asta mi-ai zis aseara cand dupa ce ti-am cumparat un suc si te-am plimbat cu CLK-ul cu volan pe dreapta mi-ai rupt slitul cu dintii si ai supt toata vlaga din mine. Acum vrei sa impartasesti din experienta ta cu celelalte amatoare de lire sterline ?


Bagatoarea in seama
";;)"

"un an:x"
"doar ce vreau eu....:D"
"bine :x"
"Alerg..."
"Nothing....."

Simti nevoia sa te stii importanta, sa apari in lista prietenilor cu actualizari noi, sa vada lumea ca inca n-ai murit? Te bagi in seama fara un scop anume? Intoarce-te in inexistenta si nu ma mai deranja. Zât!


2 comentarii:

Oana spunea...

Si fata care se cearta cu ploaia ce status are ? shitty day ca mine ?

BGD spunea...

@pshycho-bitch : fata care se cearta cu ploaia e clar de pe alta planeta si nu e la curent cu cugetarile estivale