duminică, noiembrie 15, 2009

Cum am murit aseara

Aseară am murit. Nu serios, am murit pe bune. Asta e o postare programata sa apară acum, după moartea mea ca sa va explice vouă, pulimii, exact ceea ce s-a întâmplat. Relaxați-va, nu m-am sinucis, sinuciderea e doar pentru cei slabi.

Deci aseară, dacă totul a decurs conform planului, și se pare ca a decurs din moment ce apare postarea asta, am mers în clubul ala unde mai merg uneori și pensionarii, sa-i zicem Club 30 ca sa nu facem reclama. Acolo m-am întâlnit cu niște prieteni și împreună ne-am pus pe devorat whisky și tequila pana când am început sa ma cred un ponei alb și m-am urcat pe masa de lângă mine sa vad mai bine mulțimea. La un moment dat, bodyguarzii m-au scos afara și mi-au dat puțin la ficat, asa cum fac cu toți indivizii care se considera ponei albi și nechează nervoși sus pe mese. Ofticat, m-am suit în primul taxi și m-am dus acasă sa-mi iau maceta ca sa egalam puțin șansele.

Mi-am luat maceta, m-am urcat în propria mașină și am pornit entuziasmat spre clubul ala, sus-menționat. Pe drum simțeam ca mai lipsește ceva. După câteva frământări, mi-am amintit. Lipsea ceva dulce, asa ca am hotărât sa-mi deschid apetitul cu un sex oral în pădurea verde. Zis și făcut, am găsit domnișoara, am negociat, ne-am pus pe treaba. Când sa plec, mi-am adus aminte ca nu am portofelul la mine și după ce mi-am analizat puțin opțiunile, am ales sa dispar fără sa plătesc pe domnișoara care tocmai ma servise. Numai ca ghinion, din pădure au apărut trei tipi, care probabil ca erau peștii ei. Numai ca eu, euforic și pastilat, credeam ca erau doar niște ciudați care se masturbaseră uitându-se necuviincios la mine și la domnișoara. Asa ca m-am hotărât sa le aplic o corecție, ca sa protejez demnitatea domnișoarei, și am scos maceta amenințător. Nu m-am gândit nici o secunda ca cei trei sunt mai mulți, mai mari și probabil mai experimentați în duelurile cu arme albe.

Asa ca iată-ne pe toți 4, fata în fata, ochi în ochi. Ei 6 ochi, eu 2. Pentru o secunda, scena a părut desprinsa din filmele western. Stăteam și așteptam o mișcare. Vântul înfiora toate frunzele pădurii, dar cu toate astea respirația mea sacadata și plina de alcool era singurul lucru pe care-l auzeam. La un moment dat, cu coada ochiului stâng, am văzut cum un tip a luat privirea de la mine, și s-a holbat la o scena care probabil se petrecea în spatele meu. Si atunci am simțit. Lama rece mi-a pătruns printre coaste pana în adâncul plămânilor. Durerea ascuțită mi-a făcut timpanele sa țiuie asurzitor. Picioarele mi s-au inmuiat brusc și nu am mai găsit puterea de a sta vertical. Am căzut cu privirea în gol, într-o balta de sânge. Chinuindu-ma sa respir cu plămânii perforați, mi-am dat ultima suflare cu zâmbetul pe buze știind ca planul meu a reușit, și totul a ieșit asa cum ma așteptam.

Târfa m-a răpus.

My Mistakes Were Made For You

4 comentarii:

Oana spunea...

Baaaa ! .. cum naiba ai ajuns acasa ?

Timi_Pm spunea...

Nu cred!!!Baaaa vb serios? :|...OMG,eu sunt socata...Sper ca nu e gluma?:(

BGD spunea...

Totul e o figura de stil. Nu mor eu asa repede. Mulțumesc pentru îngrijorări, oricum.
@Timi: credeai ca ai scăpat de datorie ? :)

Timi_Pm spunea...

haha funny...chiar mi-am facut griji nebunule :)))...si vezi ca ai o datorie la mine si tu,mierea :-> eeeee :)))