luni, noiembrie 23, 2009

Greu

Cum se face ca atunci cand vrei sa faci ceva important, mereu te trezesti cu bete in roate ? Ca de exemplu ieri la vot. Am stat 3.5 ore la coada, in frig, ca sa reusesc sa-i dau un vot lui Crin, vot care oricum nu a contat. Treaba cu sectiile speciale a fost o mizerie. Zeci de mii de oameni nu au reusit sa voteze datorita proastei organizari din sectiile speciale.

In alta ordine de idei, suntem in noiembrie, ploua mult si e frig. Urasc schimbarile de vreme, ploaia si ceata. Le urasc nu pentru ca sunt reci, umede si iti dau o stare generala de depresie si disconfort. Le urasc pentru ca rinichii mei o iau razna si am dureri acute de fiecare data cand urmeaza sa ploua. Incerc sa ma tratez cu bere, dar fara rezultate prea promitatoare. Cred ca va trebui sa cresc dozajul.
In ciuda frigului de afara, in cluburi e cald, chiar foarte cald. Sambata seara era o mare de picioare si decoltee in clubul ala de la subsol, din piata 700. Cred ca e un ritual la femei, iarna, in fiecare sambata. Au programarea la salon, la epilat de dimineata iar seara se prezinta in club cu cea mai scurta fustita. Ele gasesc o placere deosebita in a dansa, doar pentru a se elibera de stress. Am auzit de multe ori fraza "am chef sa merg in club, sa dansez". La baieti e altfel "am chef sa merg in club, poate agatz ceva".

Bai, in cluburi e o cloaca de oameni fara viitor care merg acolo pentru a se torpila, pentru a dansa lasciv, pentru a priza prafuri prin baie. De ce toate astea? La ce ajuta ? Eu prefer sa merg in locuri negalagioase, unde pot sa am o conversatie inteligenta in timp ce ma tratez cu niste bere.

In fine... asta sunt eu. Acum inca lucrez la chestiile importante din viata mea. Am devenit oameni mari. Deciziile importante sunt intotdeauna grele.

6 comentarii:

alexandra spunea...

ooof! păcat că nu a baş ieşit cu votul...sau am reuşit totuşi ceva? hm... cred că totuşi da!
pierde marinelul... învinge prostănacul... e cam tristă treaba...
baftă cu ceea ce încerci să realizezi... dacă intenţionezi să achiziţionezi o locuinţă...ooo... multă, multă răbdare şi nervi puternici îţi doresc!
bye

BGD spunea...

Multumesc ale.... cum merge treaba in logistica in zilele astea de criza?

alexandra spunea...

ăăăă... de unde cu logistica? hmm...să fi tu mai Hercules Poirot decât mine? kind of interesting...

alexandra spunea...

eee...mdap!got me! de pe robtex? sau? hmmm...nu prea imi convine treaba asta... vrei te rog sa scoti numele companiei mele de acolo?:D
multumesc!ca astfel de subiecte... prefer sa nu le dezbat in public!!
danke!

alexandra spunea...

mulţumesc frumos şi eu! ştiam eu că eşti ok!!!
încă o dată mulţumesc şi mdap, acum nu mai ai şanse să mă superi! şi am învăţat şi lucruri noi!!!

bye!

BGD spunea...

@alexandra: n-ai pt ce, n-a fost intentia mea sa te deconspir. totul a plecat de la curiozitatea mea in ceea ce priveste logistica in vremuri de criza ;) Spor la treaba