marți, noiembrie 24, 2009

The conversation

Tocmai am avut o discuţie cu o fată pe care o ştiu.

Spunea că e nedrept ca un bărbat care fute o femeie diferită în fiecare săptamână e o legendă, în timp ce o femeie care se fute cu doar trei tipi pe an e o curvă.
Aşa că pentru a o lămuri cum stă treaba si pentru ca sunt un înţelept zen, am făcut o analogie şi în răspuns i-am zis că, dacă o cheie deschide o mulţime de încuietori, atunci este o cheie de maestru. Dar dacă o încuietoare e deschisă de o mulţime de chei, atunci e o încuietoare de rahat, care nu e bună de nimic. Ai avea încredere să pui o astfel de încuietoare la casa ta?

Asta i-a cam închis gura.

12 comentarii:

Oana spunea...

Iar esti misogin. Daca nu era incuietoarea, usa devenea zid si nu aveaui cum sa treci de el. Dar daca nu era cheia, tot reuseai sa dechizi incuietoarea cu ceva.

Anonim spunea...

ti-a cam inchis oana gura :))

BGD spunea...

@Anonim: Feministele mereu trebuie sa stea unite, asa-i? Si hai sa nu exageram cu închisul gurii, am fost puțin ocupat.

@Oana: Daca nu era încuietoarea, nu te-ai mai fi numit femeie, nu? Esența judecății mele shaolin e legata de numărul de chei care pot sa ți-o deschidă ;) Chestia asta te definește ca femeie și trasează în linii mari ce aștepți de la viata.

Chiar nu îmi place sa mai vorbesc în metafore, chiar dacă sunt maestru Zen.

Oana spunea...

Intr-o zi cheia aia va fi mult prea uzata ca sa deschida incuietori sau poate se va bloca-ntr-una, de abia astept momentu ala :)) Si nu-s feminista, sa fim seriosi, nu prefer sa-mi car bagajele singura, nu prefer sa ma bat egal la egal cu un barbat si multe altele. Doar ca nu-mi place teoria asta despre femei, teorie elaborata de barbati binenteles.

BGD spunea...

Nu-ti place teoria cu incuietoarea stricata? Gusturile nu se discuta.

Anonim spunea...

io zic ca in incuietoarea aia tre sa bagi mai multe chei pana sa o gasesti pe aia care deschide..nu poti sa stii daca o cheie se potriveste pana nu o incerci..nu?

Oana spunea...

Da, bun punct de vedere. Pai asa cum cheia cauta incuietoarea potrivita si incuietoarea face tot la fel, nu ? Teoria asta suna mai bine.

BGD spunea...

ok dragelor, dar e evident ca daca incuietoarea e incercata de alta cheitza in fiecare luna, e o incuietoare cam curva asa... nu?

Oana spunea...

Chiar vb cu un amic despre chestia asta si-mi spunea ceva de genu : una e femeia care e cu cineva si se culca cu altu, aia e numita curva.. dar alta e femeia careia ii place sexu. Intr-un fel ii dau dreptate, dar intr-un fel nu, o femeie care se respecta nu cred ca s-ar culca azi cu unu, maine cu altu si tot asa.

Anonim spunea...

io tin cu oana

BGD spunea...

@anonim: probabil esti femeie.
@oana: pana la urma am ajuns la o concluzie comuna

Oana spunea...

Da :) fiecare femeie isi creeaza propria reputatie.