duminică, noiembrie 08, 2009

Ploaie


Când eram și eu mic, mai mic decât sunt acum, cam prin liceu asa, asistam la tot felul de obiceiuri ciudate feminine. Nu sunt sigur dacă se păstrează sau nu și pentru mai târziu, dar un obicei foarte bizar era schimbatul de haine intre prietene. Nu știu ce e în capul pitzipoancelor astea, dar eu unul nu as purta hainele altuia. Cum naiba sa iau pe mine ceva ce nu e al meu? Sau mai grav... Cum pisici sa îmi dau eu hainele mele, din dulapul meu, cumpărate și purtate de mine, cum sa le dau împrumut, pentru ca mai apoi sa le port din nou? Sa le primesc înapoi după ce au fost purtate? Groaznic.

Aparent femeile nu au asemenea probleme, intimitatea și igiena nu se aplica în cazul lor. Isi împrumută orice, bluze, pantaloni, fuste, cercei, gablontzuri, chiloți, sutiene, etc. Dumnezeule!

In fine, nu îmi place vremea asta depresiva de afara. Am o presimțire, asa ca o chestie, ma freacă ceva... am impresia ca ceva se va întâmpla în viata mea. Ceva bun. Important. Ceva se va schimba. De ce zic asta? Pentru ca asa simt, pentru ca nu am chef de scris. Când nu am chef de scris, urmează sa se întâmple ceva important.

BGD out.

3 comentarii:

Timi_Pm spunea...

Mdap,bun venit in club...asa sunt si eu :|...si simt ca urmeaza sa se schimbe ceva,chiar daca or mai fost schimbari pana acuma ...;;)

BGD spunea...

Drum bun si ai grija ce faci in Jermania draga lil'nastee:)

Timi_Pm spunea...

hihi :P merci >:D<