miercuri, martie 18, 2009

Marimea, bat-o vina

Deci...

Se ia o problema mai veche a barbatului : MARIMEA...

Se creeaza o metoda idioata menita sa rezolve problema: antrenament/exercitii

Why Exercise Your Penis?
Because just like any part of your body, if you don't consistently stretch, stimulate, or exercise your penis, it will begin to deteriorate over time as you begin to mature.

Remember, if you do nothing, you will see nothing. If you exercise each day, you WILL see results, so don't fall "short" when you can be the man you've always wanted to be (or the man your partner has always wanted you to be). Don't kid yourself, SIZE DOES MATTER!

These exercises will keep you in top notch shape and sexual potency will throughout be there all of your life, regardless of age
.

Si se vinde pe bani multi fraierilor care chiar cred ca pot sa isi modifice partile nemodificabile.

Simplu,nu ? Exercitii.... pt putza. Mergi la sala, si in loc de 10 abdomene, bagi 10 tractiuni cu putza. Flotarile nu le mai faci in brate, le faci in putza.

De fapt metoda cea mai eficienta, dupa spusele celor ce pe site-ul de pe care am luat citatul consta in cu totul altceva. E o metoda pasiva, nu necesita sa va incordati membrul. Ei ne sugereaza o metoda in care iti agatzi pur si simplu niste greutati si umbli asa prin casa. Pentru inceput poti sa-ti agati un ghiveci cu o planta. Daca e planta agatatoare o sa te bucuri cand simti gadilatul frunzulitelor pe fund.

Cu timpul, o sa-ti agati o greutate din ce in ce mai mare pana cand o sa ajungi la marimea dorita. Atentie insa, sa nu iti agati o greutate prea mare pentru ca se poate rupe organul si atunci ati belit-o...literalmente.

Daca esti femeie, nu esti complexata pentru ca nu ai probleme de marime in partea de jos, iar marimile mici la voi se ajusteaza cu bisturiul, nu agatzandu-ti o planta de ea.

Sincer eu inca prefer antrenamentul clasic, cu o femeie in forma. E mai putin dureros, si in orice caz mai placut.

Spor la treaba, natiune invizibila.

Niciun comentariu: