duminică, martie 01, 2009

Iubire & dezgust, episodul 3

Din episoadele telenovelistice trecute:
Iubesti (Iubire si dezgust, episodul 1)
Suferi (Iubire si dezgust, episodul 2)

Motto: “Experienta este numele pe care fiecare il da greselilor sale.” Oscar Wilde


How we became fire

Dupa perioada de incertitudine si ratacire cauzata de pierderile importante din viata ta de mic anonim in care esti in cautarea adevarului absolut despre femei, realizezi ca nu exista asa ceva. Nu exista un adevar absolut. Descoperi incet ceea ce stiai si auzeai mereu la altii in jurul tau: toate femeile sunt la fel. Din cauza asta incepi sa le tratezi pe toate la fel, acum ai experienta necesara capatata in aventurile de fucker. Te-ai schimbat aproape irevocabil intr-un insensibil misogin, fara suflet, o persoana care nu mai cauta la o femeie lucruri care evident(pentru tine) sunt inexistente. De aici si pana la o agenda plina nu e mult si incet incet chiar incepi sa detii controlul vietii tale sentimentale. Fiindca ca ti-ai dat seama ca e incontrolabila, iti propui sa devina absenta. Orice relatie cu o femeie devine implicit lipsita de sentimente si atunci problema e cvasi-rezolvata(din punctul tau de vedere). Atunci cand nu iti mai irosesti energia incercand sa fii pe placul pitipoancelor, ti-o redirectionezi spre lucrurile care cu adevarat ar trebui sa fie importante in viata ta. Asa incepi sa petreci mai mult timp cu familia, te preocupa cariera si te implici mai mult in munca ta, practic iti dai seama ca cel mai important lucru pentru tine trebuie sa fii tu, si de aici iti imbunatatesti vizibil viata. Pitzipoancele au cazut pe locul 10 in lista ta de prioritati. Din momentul asta insa incepi sa ai din ce in ce mai multe. Pur si simplu sunt niste legi nescrise, ale lui "Murphy" daca vrei, care probabil spun ca atunci cand nu cauti un lucru, el te gaseste singur. Atunci cand iti cautai pitipoance, investeai atata energie in chestia asta, nu se concretiza si de aici porneau o gramada de frustrari in viata ta, erai nervos mereu, aveai momente de depresie si urai tot ce te inconjoara. In momentul in care persoana ta devine mai importanta, pitipoancele rasar in jurul tau ca ciupercile. Esti un cocalar care are grija de propria persoana, esti finutz, ai glume inteligente, ambitii mari si ai un aer de superioritate in prezenta femeilor. Ele nu sunt importante pentru tine, le tratezi cu indiferenta, le consideri fiinte inferioare. Pentru ca sunt frustrate si ofticate de chestia asta, incearca sa se faca importante prin faptul ca le doresti la pat, ceea ce de multe ori se si intampla.


Losing my religion

Pentru ca esti obisnuit cu pretentiile, fitele si feminismele ieftine, totul ti-e deja cunoscut si pitzipoancele nu te mai surprind. Stii cum trebuie procedat ca sa-ti atingi scopul, dar de multe ori nici macar nu vrei sa faci asta, esti prea scarbit de usurinta cu care poti obtine ceea ce inainte era intangibil. Daca nu obtii nimic, esti la fel de indiferent, pentru ca nimic nu te mai atinge, prioritatea 10 e prea putin importanta, diferenta dintre prezenta si absenta unei femei langa tine intr-o seara in oras e nesimnificativa, tu esti la fel in ambele situatii. Esti in perioada de apogeul al sinelui, momentul in care dezgustul a luat locul iubirii. Chestia e ca dezgustul iti place la fel de mult ca si iubirea. Dezgustul iti da putere, te face indiferent, prin dezgust privesti femeile/lumea cu alti ochi, te vezi si te crezi superior. Dezgustul iti da aripi mai mult decat iubirea si decat redbull-ul cu whisky. Din cauza dezgustului, numerele de telefon diferite care iti apar pe ecranul mobilului in decursul unei zile pot sa varieze lejer intre 2 si 10.

Acum iti dai seama ca femeile te pot transforma in ceea ce urasc. Esti misoginul dezgustat, asasinul perfect, "za smud criminal".

Totusi mai exista sperante pentru tine... totul in episoadele urmatoare

2 comentarii:

Anonim spunea...

mdeah.. o luam de la capat..
amice,tu ai iubit vreodata o femeie cu adevarat?n-as putea spune din tot ce ai scris pana acum in cele 3 episoade ale telenovelei "iubire&dezgust"(btw: prost scenariu!!)
dac ai fi iubit vreo fata ai fi realizat ca nu toate sunt la fel (pitzipoance,cum le mai spui tu) si ca ele te trateaza p tine,"iluminatule",in functie de cum le tratezi si tu pe ele.din moment ce tu pleci de la proasta idee preconceputa ca nici una nu este capabila sa se gandeasca decat la unghii,extensii,silicon sau cum spui u la ce fucker sa mai cheme azi acasa sau in oras,pt ca oricum tot acolo ajung,vei ramane la fel de frustrat pt tot restul vietii sau(in cel mai fericit caz) iti vei da seama devreme ce idiotenii tot aberezi!
in fine,nu-ti tin prea multa teorie,nu cred ca intelegi u prea multe dupa cum bine am vazut,dar ideea este ca ar cam fi cazul sa te trezesti inainte sa realizezi ca majoritatea fetelor s-au prins de cat esti de misogin si mitocan si va trebui sa te reprofilezi,dar dupa cum se pare barbatii gay sunt mai "sensibili" decat femeile,deci vei ramane "fata batrana".
incearca sa vezi la o femeie ceva mai mult la o femeie,nu doar exteriorul,tencuiala!paote saraca, chiar are ceva in cap,dar din cauza "chestiilor" ca tine care le catalogheaza imediat ce le vede chiar ajung sa se simta pitzipoance,iar astea sunt cele ami rele..
asteptam cu nerabdare episodul4,poate aflam daca si tu esti om si poti iubi cu-adevarat!

BGD spunea...

@anonim: nu mai am nici o indoiala, esti femeie. credeam totusi ca pasele proaste dureaza vreo 5 zile la voi... tot suparata ai ramas pisi? ia fa tu un botic incordat si suparat