duminică, martie 01, 2009

Pupici

Pupiceii in fund sunt la moda in zilele noastre la fel cum au fost intotdeauna. Calea cea mai simpla pentru a ajunge sus e sa cunosti persoanele potrivite si sa ai buzele umezite mereu, pregatite de a satisface orgoliul sefului.
Se pot forma clasamente, ierarhii intregi de pupicei inlantuiti in sarutul iubirii dorsale, pornind de la cel mai mare nivel si coborand pana la licuricii obisnuiti care pupa in fund seful ca sa ajunga un sef mai mic. Exemplificativ, conducatorii tarii ne arata procedura prin care poti pleca de jos si poti ajunge sus daca pupi fundul care trebuie.
































Ca sa fii pupicel, nu trebuie doar sa ai un basesc care sa te conduca spre glorie. E totusi greu sa fii un pupicel bun, atat de bun incat limba din fundul celui pe care il pupi sa nu devina prea evidenta si deranjanta, pentru ca atunci se poate descotorosi de tine. Nu oricine poate sa fie pupincurist, trebuie sa te nasti cu talentul asta. Unii au talent nativ pentru asta, iar altii doar se chinuie sa invetze meserie dar nu reusesc. Altii, asa ca mine sunt dezgustati de meseria asta murdara si la propriu si la figurat.

Apoi, cei nativi se impart la randul lor in mai multe categorii. Categoria de top e reprezentata de cei care pupa in fund, dar sunt atat de convinsi ca nu fac lucrul asta incat reusesc sa ii convinga pe toti din jurul lor ca ei joaca curat si reusesc prin propriile forte. Chiar sunt convinsi ca nu sunt pupicei. Categoria asta, first class de pupicei nativi si inocenti, e foarte raspandita in jurul nostru si de multe ori ne e greu sa ii recunoastem, pentru ca au o mare abilitate in ceea ce fac.

Nu suport sa vad linguseala ieftina si gadilatul orgoliului. Limba in cur ma dezgusta, ca si pe majoritatea oamenilor, de altfel. Sigurii perversi care adora asta sunt cei care fac asta constant si cu o placere deosebita, si, bineinteles cei al caror dos e zilnic alintat de una sau mai multe buze umede.

2 comentarii:

Anonim spunea...

pupincurismul la putere.

Ce tare e postul. Tare aici include atat faptul ca e amuzant, intr-un fel, dar in acelasi timp trist pentru ca prezinta adevarul.
Bravo!

BGD spunea...

@KINDER BUENO: E doar amuzant, adevarul in cunoastem de cand ne-am nascut, nu mai intristeaza pe nimeni